Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اجرا طرح آب‌شیرین‌کن ۲۸ هزار مترمکعب سیراف به جم تسریع یافته است گفت: مرحله نخست آن به ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب امسال وارد مدار تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جم، حجت‌الاسلام موسی احمدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در شهرستان جم نقش خبرنگاران در عرصه‌های مختلف را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در جریان عاشورا اگر اطلاع‌رسانی و پیام حضرت زینب(س) نبود واقعه عاشورا در کربلا می‌ماند از این نظر نقش مهم پیام‌رسان‌ها و اطلاع‌رسانی و جایگاه خبرنگاران در جامعه بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمایت از تیم فوتبال پارس جنوبی جم و بدهی 35 میلیارد تومانی این تیم خاطرنشان کرد: با فراهم شدن بستر‌های تأمین اعتبارات مالی 16 میلیارد تومان به  این تیم تزریق مالی شد که این مهم ادامه دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأمین 230 میلیارد تومان از وزارت نفت برای اجرا پروژه‌ها در استان خاطرنشان کرد: از این ‌مبلغ 53 میلیارد تومان به شهرستان جم اختصاص داده شد.

مدیرعامل پارس جنوبی: طرح آبرسانی سیراف - جم تا تابستان امسال وارد مدار بهره‌برداری می‌شود70 میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور برای تکمیل پروژه آبرسانی سیراف - جم در استان بوشهر مصوب شدنماینده شهرستان‌های جنوبی بوشهر: 100 میلیارد تومان برای پروژه آب شیرین‌کن سیراف - جم نیاز است

احمدی با تأکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اضافه کرد: در هفته دولت امسال 22 مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری می‌رسد.

نماینده مردم جم، عسلویه، کنگان و دیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرا مسئولیت‌های اجتماعی صنایع حوزه پارس جنوبی افزود: در این راستا اعتبارات قابل توجهی به استان بوشهر ابلاغ شد که نقش مهمی در توسعه طرح‌های زیرساختی مورد مطالبه مردم دارد.

وی اشتغال نیروهای بومی در صنایع و شرکت‌های پارس جنوبی را از دیگر مصوبات مسئولیت‌های اجتماعی دانست و بیان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده جذب نیروهای بومی در صنایع و شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت در اولویت قرار گرفته است.

نماینده شهرستان‌های جنوبی استان بوشهر در مجلس شورای از افتتاح طرح آبرسانی خبر داد و تصریح کرد: در اجرا طرح آب‌شیرین‌کن 28 هزار مترمکعب سیراف به جم مرحله نخست آن امسال وارد مدار تولید می‌شود.

احمدی ادامه داد: با تشکیل کارگروه و تیم تخصصی و به پشتوانه اعتبارات تخصیص یافته امید می‌رود تا آخر سال 10 هزار مترمکعب آب وارد شبکه آبرسانی جم شود.

انتهای پیام/190/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امسال وارد مدار میلیارد تومان مجلس شورای هزار مترمکعب استان بوشهر آب شیرین کن پارس جنوبی طرح آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند

روزنامه فرهیختگان در مطلبی از کمرنگ شدن فضای انتخاباتی گلایه کرد.

این روزنامه نوشت: درک این موضوع که فضای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اصلا رنگ و بویی از حال و هوای انتخاباتی ندارد، چندان نیاز به استناد به نظرسنجی‌ها و پرسش از مردم ندارد.

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آن‌ها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.

کاسبان کاهش مشارکت

خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت وعدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • هوای بوشهر بر مدار نارنجی ثبت شد / پاک‌ترین هوا سهم آسمان ارومیه است
  • اجلاسیه علما شهرستان زیرکوه درشهریور امسال برگزار می‌شود
  • حساسیت دور دوم انتخابات /بر مدار قانون و بی طرفی حرکت می کنیم
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات